Media - Filme cu si despre materialul fibrociment detalii

Fatada Eternit

Structura fatadei Eternit

1. Placi de fatada

2. Latuire orizontala

3. Izolatie fatada*

4. Latuire verticala din lemn

5. Consola cu fixare in perete

6. Izolatie termostop sub consola cu fixare in perete

7. Perete exterior

*Vata minerala, m.s.m.

1.

Ancorarea de bază

Peretele exterior ce inchide spatiul sustine constructia. In constructiile solide acesta este creat din zidarie sau beton.
Dar, de asemenea, in constructiile cu structura de lemn el poate fi realizat prin fatade ventilate.

2.

Izolatia

Izolatia termica reduce schimbul de caldura cu mediul. Ea ajuta ca pe timp de vara sa se mentina racoarea si pe timp de iarna caldura. Comuna in fatade armate sau de protectie este utilizarea de materiale izolante minerale incombustibile pentru fiecare inaltime de constructie si utilizare. Cerintele reglementarilor de economisire a energiei sunt indeplinite fara notificare prealabila. In functie de sistem, este posibila instalarea de orice grosime de izolare necesara, astfel fiind posibil orice standard de izolare de la casa de eficienta, la casele pasive pana la casele zero sau plus energetice.
 

3.

Infrastructura

Infrastructura este legatura statica intre peretele exterior lagarului si placare. Materialele potrivite pentru structura de sprijin sunt de aluminiu, si lemn, sau o combinatie a ambelor disponibile.

Spatiul de ventilatie

Componentele de izolare (caldura, frig, protectie impotriva incendiilor) si imbracaminte (protectie impotriva intemperiilor) sunt separate structural in sistemul fatadelor armate sau de protectie. Spatiul de ventilatie amenajat intre cele doua componente controleaza umiditatea din cladire: umiditatea cladirii si a utilizarii ei pot si eliminate in mod fiabil prin acest spatiu de ventilatie. Pereti exteriori umezi se usuca in cel mai scurt timp. Izolatia ramane permanent uscata si pe deplin functionala. Acest spatiu de ventilatie asigura, de asemenea, si un climat interior optim, fiind evitata formarea de mucegai.

4.

Table/ placi/ panouri/tigle de fatada

Placarea fatadei protejeaza intreaga structura. Pentru un aspect atractiv si pentru un maxim al libertatii individuale de modelare, Eternit ofera o varietate de materiale, dimensiuni, forme si culori, inclusiv panouri de placare de dimensiuni mici de fibrociment Eternit Fassadenplatten, panouri de protectie in format mare Eternit Fassadentafeln, panouri lungi Eternit Fassadenpaneele sau panouri de gresie natuala Eternit Fassadenziegel. Elementele de protectie solara Sonnenschutzelemente si panourile de balcon Balkonplatten completeaza intreugul program de fatada Eternit. Durabilitatea, combustibilitatea, rezistenta la lumina si rezistenta la ger sunt caracteristici a tuturor produselor de fibrociment pentru fatada Eternit. Partea ventilata din spatele fatadei Eternit asigura atat protectie impotriva incendiilor si protectie termica, cat si imbunatateste izolarea fonica a cladirii.