Referinte - Idei grozave, transpuse creativ cu fibrociment detalii

AVANTAJELE ETERNIT pentru AGRICULTURA

Avantaje in agricultura

O izolatie buna a acoperisului precum si o lumina potrivita pentru animale sunt factori importanti care determina profitabilitatea in industria crescatorilor de animale. Solutiile de sistem pentru un climat bun si prietenos promoveaza sanatatea animalelor si astfel se dovedesc extrem de eficiente in practica. Atat pentru constructii noi cat si pentru modernizarea cladirilor agricole se recomanda sa se ia intotdeauna in considerare trei elemente: iluminarea, aerisirea si izolarea termica. O combinatie de elemente robuste si ecologice precum placi ondulate de fibrociment, elemente izolante asortate cu randament ridicat si un sistem de iluminat de prima clasa s-au dovedit a fi ideale pentru a asigura conditiile optime. Acoperisurile cu suprafete mari de hangare comerciale sau pentru agricultura pot fi proiectate in mod eficient si economic cu echipamente fotovoltaice.

Utilizatea placilor ondulate Eternit si-a dovedit eficienta de mii de ori. Materialul de fibrociment cu proprietatile sale regulatoare de umiditate si clima puncteaza aici peste celelalte materiale de acoperis.

Prin solutii de sistem compatibile se poate pastra o temperatura constanta pe tot parcursul anului pentru animale. 

Prin urmare, bazati-va pe cele produsele eficiente, durabile si perfect compatibile Eternit pentru viata sanatoasa si productiva a animalelor dumneavoastra.