Gandire creativa, actiune responsabila si de durata detalii

Propria dumneavoastra casa cu Eternit

Veti fi surprins

Va veti regasi in arhitectura casei. Va veti simti confortabil si in siguranta - pe termen lung. Pentru indeplinirea acestui vis trebuie sa respundem unor intrebari esentiale. Care sunt materialele corespunzatoare pentru acoperis si fatada si care sunt cerintele pe care acestea trebuie sa le indeplineasca? 

Produsele de calitate de la Eternit vor raspunde acestor intrebari. Eternit ofera matriale durabile, care sunt caracterizate printr-o prelucrare rapida si usoara, fiind economice si sigure. Eternit va ofera pentru fiecare tip de acoperis si panta de acoperis solutia potrivita – cu panouri de acoperis, tigle si placi ondulate, de diferite forme, dimensiuni si suprafete, precum si o gama larga de culori pentru acoperisuri moderne si traditionale. Eternit este flexibil si sigur in alegerea modelelor pentru fatade - atat cu placi cat si cu panouri. 

Passivhaus mit Eternit Dach und Fassade.

Komplette Gebäudehülle

Dächer und Fassaden von Eternit enden nicht mit der Dacheindeckung oder der Fassadenbekleidung. Komplette Gebäudehüllen für Dach und Wand gewinnen immer mehr an Bedeutung. Für Bauherren ist es daher umso wichtiger, einen Partner an der Seite zu haben, der alles aus einer Hand liefert.

Sistemul fotovoltaic Eternit Solesia cu tigla Kapstadt.

Eternit Solesia

Sistemul fotovltaic Eternit Solesia reprezinta una din multele solutii gandite de Eternit. Perfect adaptate la tiglele Kapstadt, Verona si Heidelberg, componentele sistemului duc la protejarea climei si aduc un castig de energie, in conformitate cu estetica si costurile. 

Suprapuneri si conexiuni etanse cu foliile pentru acoperis Rofatop.

Folie pentru acoperis Rofatop

Cu folia pentru acoperis Rofatop si elementele pentru izolare Etertherm, Eternit ofera componente sofisticate pentru o izolare optima si protectie impotriva umiditatii. Aceasta este o solutie optima de la Eternit cu ajutorul careia economisiti energie si care ofera calitate locuintei dumneavoastra.