Inovatie din traditie - noi produse si tehnologii detalii

Know-how pentru succesul dvs. 

Utilizarea serviciilor de performanta

Locuinta rezidentiala „Simply 11“, Viena; Produs: Placa pentru balcon: Textura weiß

Locuintele rezidentiale moderne au multe de oferit. Alaturi de confortul si mediul locuintei, in obiectivele contemporane intra si materialul de constructie sustenabil si eficienta energetica. Pentru anveloparile eficiente energetic ale proiectelor dvs - care corespund atat cerintelor chiriasilor si cumparatorilor, cat si standardelor de siguranta, economie si ecologie - veti gasi in Eternit un partener profesional.  

Produsele de inalta calitate Eternit pentru acoperis si fatada, realizate din fibociment durabil, lemn cimentat, beton sau ceramica, se potrivesc pentru orice tip de cladire: de la mici sisteme rezidentiale pana la proiecte ample. In acelasi timp, Eternit este renumit de zeci de ani pentru consultanta, planificarea si asigurarea calitatii in industria locuintelor si va sprijina cu drag in servicii personalizate, punandu-va la dispozitie intregul know-how. 

Astfel, programul de eficienta Eternit pentru constructii rezidentiale inseamna suport competent in oricare sau toate fazele de constructie si pentru o retea nationala de arhitecti, ingineri si fabricanti calificati. Se imparte in patru domenii, integrate in mod eficient. In acelasi timp, aveti alaturi de dvs consilieri profesionisti in domeniu, care va ofera experienta numeroaselor proiecte de locuinte.