Inovatie din traditie - noi produse si tehnologii detalii

Promovarea sanatatii

Eternit acorda o mare importanta bunastarii angajatilor sai. Cele mai noi standarde de siguranta, conditii de munca sanatoase precum si consolidarea serviciilor de sanatate sunt obiective care stau la baza promovarii sanatatii la locul de munca.

Scopul managementului sanatatii este imbunatatinea bunastarii la locul de munca, pentru ca numai angajatii vigurosi sunt o garantie de performanta si inovatie.

Manuela Klein, Managementul Sanatatii Eternit SA

De aceea Eternit SA stabileste o intreaga serie de masuri  – incepand cu proiecte de promovare a sanatatii la locul de munca prin activitati sportive pana la seminarii si servicii de consultanta pentru un stil de viata sanatos. 

Initiativa "Eterfit"

Prin initiativa „Eterfit“, Eternit ofera un program interactiv si creativ care evidentiaza totodata spiritul de echipa din companie. Peste doua treimi dintre angajati sunt prezenti in mod regulat la activitati de tir cu arcul, curse de barci-dragon, cursuri de alpinism si gatit, masaj, yoga precum si curse de bicicleta sau golf. In 2012 peste 2.300 de participanti au fost incurajati sa duca o viata activa si constienta.