Media - Filme cu si despre materialul fibrociment detalii

Dezvoltarea angajatilor

Eternit SA creste odata cu angajatii sai, iar angajatii se dezvolta odata cu firma. Cu scopul de a fi apta pentru provocarile de zi cu zi, compania pune accent pe dezvoltarea strategica a angajatilor. Individual adaptate la abilitatile oamenilor de invatare continua, aceste masuri urmaresc potentialul lor si intaresc competentele acestora. Alaturi de masurile individuale de stimulare, trainigurile pentru comunicare si conducere sunt piese importante in dezvoltarea capitalului uman Eternit.
 

Spunem ceea ce gandim, iar asta intr-un mod cat se poate de respectuos.

Michael Ueter, HR Business Partner/Manager HR EAG / EHG

O interactiune respectuoasa si prietenoasa domina pozitiv mediul de lucru la Eternit. In ceea ce priveste trainingurile de comunicare din interiorul companiei, a fost si este in continuare incurajata comunicarea deschisa si puterea de inovatie in cadrul firmei. Astfel, motivatia angajatilor creste, pentru ca isi poate concentra toata energia in directia potrivita. In ultimii cinci ani, peste 450 de angajati au fost instruiti si 12 persoane din cadrul companiei au devenit traineri de comunicare.
 

Recunoasterea potentialului si dezvoltarea de competente

 

Pentru indeplinirea obiectivelor noastre strategice, angajatii calificati si motivati sunt Alpha si Omega. Z

Stefanie Rohde, Consultant HR pentru personal si dezvoltare organizationala

Pentru a satisface nevoile individuale si pentru dezvoltare a angajatilor nostri, managerii sunt sensibilizati sa recunoasca potentialul capitalului uman. In acest scop ei primesc instrumentele potrivite in cadrul unui training personalizat. Durata acestuia este de obicei de 12 luni iar participantii invata aici sa faca fata situatiilor grele si neobisnuite care se intampla unui manager de departament. Pe langa acest training, fiecare manager are de partea lui un mentor din cadrul companiei. In ultimii trei ani, circa 60 de specialisti si manageri Eternit au trecut printr-un astfel de program.