Produse de calitate pentru anveloparea cladirilor eficiente energetic detalii

Eternit drept angajator

 

O echipa puternica

Angajatii motivati si bine pregatiti sunt cel mai mare potential pentru o intreprindere de succes - acestia garanteaza o colaborare de incredere pe termen lung. Echipa Eternit se compune din peste 900 de angajati. Mai mult de 50% dintre ei lucreaza de peste 10 ani pentru companie. In plus, Eternit formeaza anual noi talente iar prin sistemul de pensii reuseste sa le asigure viitorul. 

Ideile noi si creative gasesc intotdeauna o ureche dispusa a le asculta si o sustinere activa din partea echipei. Cu pasiune pentru calitate si inovatie, toti angajatii Eternit trag in aceeasi directie.

Managementul resurselor umane de la Eternit este deschis si echitabil, durabil si calduros ca o familie. Astfel sunt sprijinite programele de lucru flexibile si intoarcerea la locul de munca dupa concediul de maternitate. In plus, prin educatia continua regulata se realizeaza un Know-how aprofundat. Cea mai inalta prioritate in raport cu angajatii este protectia sanatatii. Astazi la Eternit se realizeaza numai materiale ecologice si inofensive iar siguranta la locul de munca se face regulat prin control al calitatii si monitorizari neanuntate. De cativa ani a fost introdus si un management activ al sanatatii.

Prin programul de pensie, Eternit SA are grija de viitorul angajatilor sai. Pensia se bazeaza pe trei piloni: pensia profesionala, pensia tarifara si beneficiile acordului colectiv "Viata profesionala si demografie".