Media - Filme cu si despre materialul fibrociment detalii

Misiunea Eternit

Misiunea Eternit ilustreaza cultura corporatista. Contactul responsabil cu angajatii, clientii si mediul inconjurator sta in prim-plan. Lor le este Eternit un partener de incredere, care construieste pe respect si toleranta si care isi ia viitorul in propriile maini..

Principii fundamentale

Construim pe incredere

Sinceritatea si onestitatea sunt fundamentele noastre. Spunem ce gandim si gandim ceea ce spunem. Actiunile noastre justifica increderea acordata in orice moment. 

Aratam respect si toleranta

Intampinam fiecare om cu respect si toleranta. Prioritatea noastra de top este aprecierea si atitudinea non-discriminatorie. Demonstam si sustinem acest fapt. 

Luam viitorul in propriile noastre maini. 

Vedem schimbarea ca pe o oportunitate. Folosim provocarile pentru a creste cu ajutorul lor. Obiectivul nostru este sa promovam ideile bune - pentru ca din ele se nasc inovatiile de maine. 

Politici pentru clienti

Ne vedem in calitate de parteneri

Pentru clientii nostri suntem un partener competent. Ne intalnim pe picior de egalitate si pretuim contactul. O relatie de incredere asigura succesul pe termen lung pentru noi si partenerii nostri. 

Gandim impreuna

Nevoile clientilor sunt cele mai importante. Cautam dialogul, va ascultam si intelegem ceea ce aveti nevoie. Cand clientii nostri sunt multumiti, suntem si noi deopotriva.

Convingem prin calitate

Obiectivul nostru este sa oferim solutii complete de la o singura sursa. Livram produse si sisteme care isi dovedesc calitatea si ne optimizam constant serviciile. Va puteti baza pe noi si pe produsele noastre.

Politici pentru angajati 

Suntem o echipa

Spiritul de echipa este pentru noi o cooperare activa. Ne apropiem unul de altul, promovam ideile celorlalti si ne sprijinim unul pe celalalt in sarcinile de zi cu zi. Impartasim cunostinte si succese si transmitem felicitari mai departe. Greselile si criticile sunt discutate deschis, pentru ca reprezinta o oportunitate de a ne imbunatati impreuna. 

Invatam continuu

Cunostintele si abilitatile sunt pietrele de temelie pentru succesul nostru. Invatam in fiecare zi si ne concentram aptitudinile asupra telurilor. Competenta noastra e capitalul nostru. 

Suntem ambitionati 

Luam fiecare tema in serios. Ne luam angajamente si stapanim noile provocari. Ne incredem in ceilalti si ne asumam responsabilitati. Impreuna suntem responsabili pentru un rezultat convingator. 

Politica de mediuUmwelt Grundsätze

Ne luam angajamente

Succesul nostru in afaceri inseamna o obligatie sociala. Ne implicam social si cultural, la fiecare locatie. Atat oamenii din zona cat si noi profitam de realizarile noastre.

Respectam mediul nostru inconjurator 

Protectia mediului este o prioritate de varf pentru noi. Cele mai noi standarde pentru sustenabilitate si impact asupra mediului sunt cruciale - pentru procese de productie care au grija de lumea din jur si pentru produse de incredere.

Avem grija de sanatate

Sanatatea ne este cel mai valoros bun. In toate domeniile in care activam, noi implementam ideea integritatii fizice si psihice. Siguranta pentru toti cei implicati primeaza in fata intereselor economice.