Bazele planificarii si utilizatii produselor Eternit detalii

Organizatia

Consiliul de administratie

Consiliu administrativ Eternit - compus din Johan Deburchgrave si Udo Sommerer - pune pret pe dezvoltarea sustenabila a companiei ca furnizor de anvelope eficiente energetic. 

Johan Deburchgrave – im Vorstand der Eternit AG

Pe langa dezvoltarea continua consecventa a produselor si sistemelor de solurii pentru acoperisuri si fatade, Eternit SA aseaza in prim plan interactiunea responsabila cu angajatii, partenerii si resursele. 

Johan Deburchgrave este director al Eternit SA.

Udo Sommerer – Vorstand der Eternit AG

Compania germana Eternit SA apartine grupului international Etex Group. Prin Know-how si pasiune, intreaga echipa se dedica provocarilor ecologice, economice si socioculturale din prezent.

Udo Sommerer este director Eternit SA si liderul diviziei „European Building Materials East" la Etex Group, responsabila pentru internationalizarea afacerii in Europa de Est si Sud-Est.

Vanzari

Echipa de vanzari Eternit pentru acoperisuri si fatade este o echipa specializata in anvelope eficiente energetic. Conectata si coordonata regional, Eternit ofera astfel o retea profesionala. Arhitecti, fabricanti, distribuitori si companii de locuinte primesc sprijin de la reteaua extensiva de teren, consultanta individuala la fata locului si echipa de la birouri. Distributia de produse Eternit pentru acoperis, fatade si fotovoltaice are succes exclusiv prin comertul cu materiale de constructii. 

Jochem Danneberg – Vertriebsdirektor bei Eternit für den Bereich Dach

Acoperisurile Eternit reflecta traditia si viitorul, pentru ca prin placile de acoperis si cele ondulate a pornit istoria companiei. Cu tigle, izolatie si sistemul fotovoltaic Solesia, acoperisurile tind catre viitor prin energie sustenabila.

Jochem Danneberg este directorul de vanzari responsabil pentru domeniul acoperisurilor.

Holger Schulz – Vertriebsdirektor bei Eternit für den Bereich Fassade

Fatadele Eternit au fost dintotdeauna reprezentative pentru estetica, eficienta si inovatie. Am inteles mereu sa unim calitatea, serviciile si traditia pentru a fi un partener adevarat in toate proiectele de constructie derulate in jurul fatadelor. Pur si simplu 100% Eternit.

Holger Schulz este directorul de vanzari responsabil pentru domeniul fatadelor. 

Fabrici

In cele trei fabrici Eternit din Heidelberg, Beckum und Neuburg an der Donau produsele durabile si de calitate pentru anvelope eficiente energetic sunt nu numai realizate, dar si rafinate. Astfel, la sediul principal Eternit SA sin Heidelberg se gaseste, pe langa productia de placi ondulate, placi pentru acoperis si matrite, si propria fabrica de vopseluri Eternit. Fabrica din Beckum produce placi de fatada si placi de lemn cimentat, panouri structurale, placi pentru acoperis si tigle. In plus, aici se gaseste centrul de taiere si procesare. In Neuburg an der Donau, pe langa productia de tigle, se realizeaza si consultanta si calcularea echipamentelor fotovoltaice in cadrul Solesia Service Center.

Productia tiglelor de fatada Tonality are loc in fabrica afiliata Eternit Creaton din Weroth. De asemenea, productia tencuielii Bluclad si a panourilor de fatada Cedral se realizeaza in reteaua Etex din Kapelle-op-den-Bos, in apropiere de Bruxelles.

Fabricile Heidelberg si Beckum sunt in acelasi timp si locurile unde se gaseste Academia Eternit.