Produse de calitate pentru anveloparea cladirilor eficiente energetic detalii

Despre Eternit

Das Unternehmen Eternit ist ein Tochterunternehmen der belgischen Etex Group.
Eternit SA este o companie a grupului global Etex Group.

Eternit SA este lider in realizarea de produse de calitate pentru anvelopele eficiente energetic. Portofoliul cuprinte produse si sisteme pentru acoperis, fatade si fotovoltaice. Prin placile de acoperis, tablele ondulate din fibrociment, tigle, sisteme fotovoltaice, elemente de izolatie si folii, Eternit ofera calitate si siguranta pentru acoperisul inclinat. In ceea ce priveste fatadele ventilate, Eternit pune la dispozitie placi de fibrociment de format mare sau mic, panouri si tigle de fatada. 

ist ein führender Hersteller von Qualitätsprodukten für die energieeffiziente Gebäudehülle. Das Portfolio umfasst Produkte und Systeme für Dach, Fassade und Photovoltaik. Mit Dachplatten und Wellplatten aus Faserzement, Dachsteinen, Photovoltaiksystemen, Dämmelementen und Folien bietet Eternit Qualität und Sicherheit für das geneigte Dach. Für die vorgehängte hinterlüftete Fassade hat Eternit groß- und kleinformatige Faserzementtafeln, Fassadenpaneele und Fassadenziegel im Programm. Tencuiala si placile de lemn cimentat completeaza oferta pentru o constructie moderna din lemn. 

Extrem de variata este si gama de utilizare: de mai bine de 100 de ani, case pentru una sau mai multe familii, cladirile administrative si de birouri, muzeele, scolile si universitatile precum si cladirile agricole au beneficiat de inalta calitate a produselor Eternit. 

Eternit SA este o companie a grupului global Etex Group. Peste 18.000 de angajati Etex Mitarbeiter genereaza anual o cifra de afaceri de 3,168 Miliarde Euro. Etex Group are sediul in Bruxelles si 116 subsidiare cu 123 de fabrici in 45 de tari.

 

Calitate certificata

Sistemul de management Eternit SA indeplineste cerintele DIN EN ISO 9001:2008, OHSAS 18001:2007 si DIN EN ISO 14001:2004.