Design personalizat si creativ cu forme si culori detalii

Formate mici suficient de mari

Linum, Novum, Mosaik si Plenum de la Eternit

Placi cu format mic de la Eternit: Noile modele Linum, Novum, Mosaik und Plenum

Designul inventiv si individual pentru acoperis si fatada este unul dintre punctele forte ale placilor cu format mic Eternit. Noile modele Linum, Novum, Mosaik und Plenum sunt extrem de versatile: de la suprafete animate la formate rasucite sau o alungiri optice pana la un aspect de zid. 

Renasterea formatului mic

Placile de fibrociment cu format mic trec printr-o etapa remarcabila de renastere. Materialele clasice de fatade ofera prin suprafata caracteristic rugoasa o varietate de posibilitati pentru design in ceea ce priveste culoarea, forma si dimensiunile. Varietatea de moduri de utilizare este vizibila in folosirea lor in constructia caselor uni si multifamiliale moderne, la birouri, supraetajari sau centre de zi pentru copii. Placile pentru acoperisuri si fatade din fibrociment sunt foarte robuste, rezistente la inghet si intemperii, regleaza umiditatea si sunt non-inflamabile, conform DIN EN 13501-1. Multumita durabilitatii betonului, acestea reprezinta o anvelopa pentru cladire usor de intretinut. Pentru aceste produse, Eternit SA detine declaratii de mediu conform ISO 14025, certificate de Institutul pentru Constructii si Mediu. Toate valorile ciclului de viata a produselor, de la extractia materiei prime pana la prelucrare, transport si reciclare sunt notate in aceasta declaratie. 

Linum pentru acoperis si fatada

Prin asocierea placilor de 60x32 cm rezulta un model extins bidimensional, in special pe orizontala. Intr-o substructura din lemn, fatada Linum este in mod special sigura. Aceasta se potriveste pentru anveloparea intregii cladiri, proiectul de constructie fiind usor de realizat ca un tot unitar. 

Novum liniar

Modelul de acoperire Novum de 60x32 cm se remarca prin diversitatea posibilitatilor de design. Se pot fixa discret pe o structura de lemn verticala obtinandu-se un rezultat elegant. Acest lucru este posibil in special pentru fatade verticale, cu rosturi intre 5 si 15 mm.

Sistem de mozaic 

Fatadele de format mic, cu dimensiuni de 40x20 cm, capata o dinamica unica prin tehnica mozaicului. Ordonarea placilor in perechi, pe verticala sau orizontala este caracteristica acestui sistem. Placile de fatada in trei sau mai multe culori complementare permit constructia unui peret armonios. Placile de 40x40 cm asezate una langa alta pe orizontala sau verticala asigura accente unice. Este recomandat ca aceasta tehnica sa se foloseasca pentru crearea unui cadru. 

Plenum cu adancime

Placile Plenum se folosesc in stilul clasic, cu dubla acoperire. Astfel, montarea se realizeaza prin asezarea fiecarei a doua placa la jumatatea inaltimii celei anterioare. Plenum se fixeaza discret pe structuri de lemn orizontale. Liniile interesante de pe placile de 20x40 creeaza modele vii. Pentru montaj vertical cu acoperire diferita se poate realiza un efect interesant de adancime. 

Documentatie pentru planificare si implementare, specificatii, diagrame de culoare si mostre cu titlu gratuit pentru acoperis sau fatade Eternit puteti obtine la serviciul nostru de relatii cu clientii +49 (0) 1805-659 659 sau pe E-Mail la dach(at)eternit.de. O alternativa este sa folositi si formularul nostru de contact.