Produse de calitate pentru anveloparea cladirilor eficiente energetic detalii

Armonie in tonuri deschise

Placi de fatada Eternit Equitone Natura in noi culori

Patru noi culori pentru EQUITONE [natura]

Clasicele placi pentru fatada in format mare Equitone Natura sunt disponibile acum in patru noi culori. Alb, crem, bej si maro, aceste culori elegante oglindesc caracteristicile materialelor si se potrivesc pentru fatadele ecologice, la cerere si cu protectie anti graffiti precum Equitone Natura Pro.

Albul cremos Equitone Natura ofera baza pentru noile culori. Diferentierea este atent coordonata. Fibrocimentul si stratul de acoperire formeaza o unitate armonioasa, care permite realizarea de fatade deschise si primitoare. In plus, cele patru noi tonuri pot fi combinate cu nuantele clasice Equitone Natura, elaborate de Konrad Wohlhage. Se obtin astfel adancimi unice iar in functie de lumina si conditiile meteorologice culorile pot diferi. Rezistenta la raze UV si nuantele transparente adauga puncte bonus esteticii de fatada..

Placile de format mare, non-inflamabile, se gasesc la dimensiuni de pana la 3.100x1.250 mm si in grosimi de 8 si 12 mm. Fixarea se face prin suruburi si nituri in culori potrivite, pe structuri de lemn sau aluminiu. Cu dibluri subcotate sau prin adezivi de fixare, prinderea se face discret, oferind fatadei un plus de eleganta. Placile de fibrociment eternit sunt potrivite pentru toate tipurile de cladiri, atat in designul interior cat si in cel exterior. Pentru protectie anti graffiti exista varianta Equitone Natura Pro, rezistenta la zgarieturi si disponibila de asemenea in patru noi culori. 

Equitone Natura prezinta Declaratia de mediu conform ISO 14025 acordata de Institutul pentru Constructii si Mediu. La serviciul de relatii cu clientii dedicat fatadelor +49 (0) 1805-651 651 (0,14 €/Min se pot aplica tarife suplimentare pe mobil) sau la E-Mail fassade(at)eternit.de aveti posibilitatea de a obtine documentatia pentru planificare si implementare, o paleta de culori sau puteti comanda mostre gratis de produs.