Design personalizat si creativ cu forme si culori detalii

Noi placi de fibrociment - negru grafit 

Equitone Tectiva TE 80

Placa de fibrociment negru grafit EQUITONE [tectiva] cu suprafata neteda.

Noul Equitone Tectiva TE 80 da fatadei un aspect natural si revigorant prin suprafata neteda de culoarea negru grafit. Liniile fine si nuantele variabile ale culorii fac fiecare fatada unica.  

In sase culori, alb, crem, bej, maro, gri si grafit, aceste panouri, cunoscute anterior sub numele de Etercolor, sunt acum disponibile. In functie de unghi, radiatia solara sau conditiile meteorologice se formeaza un joc fascinant de culoare si textura. Estetica materialului este subliniata excelent de aspectul vizual al fibrocimentului. In continuare, toate placile de fatada cu suprafata neteda vor fi produse sub numele Equitone Tectiva.

Placile de fatada Equitone Tectiva sunt rezistente la apa si inghet, iar in ceea ce priveste sistemul de prindere, ele se ataseaza unei substructuri de lemn sau aluminiu cu suruburi sau nituri intr-o culoare potrivita. Conform DIN EN 13501-1 Equitone Tectiva de la Eternit nu poate arde. Ca parte a unei fatade ventilate, aceste placi sunt potrivite oricarei cladiri, indiferent de stil sau inaltime. De asemenea, ele sunt rezistente la mucegai si se gasesc la dimensiuni de pana la 3.050x1.220 mm cu o grosime de 8 mm. 

Fatada eficiente energetic pentru fiecare standard de izolare 

Atat pentru constructii noi cat si pentru renovari, placile eternit cu format mare se pot folosi in calitate de fatade eficiente energetic - Equitone Tectiva nu face exceptie. De la casa pasiva pana la casa de plus-energie, orice standard de izolare este posibil. Izolatia termica si structura de suport ofera o protectie consecventa la schimbarea de temperatura. Cladirea este protejata sustenabil, astfel incat se evita acumularea de caldura, formarea de mucegai si daunele cauzate de umiditate.

Mostre gratis, catalog de culori si o documentatie temeinica despre planificare si implementare pentru placile de fatada Equitone Tectiva puteti obtine la serviciul de relatii cu clientii dedicat domeniului fatadelor + 49 / (0) 18 05 651 651 (0,14 €/Min, tarife suplimentare pot fi aplicate pentru mobil) sau pe E-Mail la fassade(at)eternit.de. Pentru intrebari despre produs ne puteti contacta si prin Formularul de contact.