Produse de calitate pentru anveloparea cladirilor eficiente energetic detalii

Coating Center

Eternit Coating Center: Decenii de experienta si inovatie pentru culori si suprafete

Eternit Coating Center produce din 1965 vopselurile pentru produse. Astfel compania detine mai multa experienta si posibilitati decat alte companii care ofera sisteme de acoperire pentru substraturi minerale. Eternit are o experienta de peste 1 miliard de metri patrati de fibrociment si suprafete de acoperis pe care le-a prelucrat.

Coating Center-ul se gaseste la sediul firmei din Heidelberg-Leimen, care a fost fondat in 1955. Odata cu ceremonia de inaugurare a fabricii de vopseluri din 1963 a aparut si o noua divizie pentru vopseluri industriale. 

Puterea inovatoare a Coating Center-ului se bazeaza pe principiul unei companii dispuse sa invete. Angajatii calificati si pregatiti sa invete permit firmei sa se adapteze rapid la schimbarile de pe piata si din societate si sa faca o prioritate din dorinta clientului. 

La Eternit veti gasi calitate dovedita, consiliere profesionala si servicii extinse. Respectul si increderea caracterizeaza relatiile cu partenerii, clientii si angajatii.

Promisiunea calitatii Eternit este indeplinita printr-o dezvoltare constanta. Un sistem complet de management al calitatii pe nivel organizational, tehnic si personal precum si o structura organizationala orientata catre proces permite furnizarea permanenta de servicii personalizate si produse de o calitate constant ridicata.

Eternit nu este un simplu furnizor de culori, dar si un consultant tehnic si un furnizor de servicii. Compania dezvolta pentru dvs. cea mai buna tehnologie de acoperire si optimizeaza sistemul de culoare pentru echipamentele dvs. 

Oferta de servicii Eternit:

  • Teste de acoperire pe echipamente interne pentru a demonstra potentialul si cea mai buna metoda de acoperire 
  • Experimente de acoperire pe echipamentele clientului pentru a dezvolta tehnologia procesului 
  • Controlul calitatii produselor
  • Controlul calitatii productiei 
  • Asistenta tehnica in probleme de acoperire 

Eternit Coating Center