Gandire creativa, actiune responsabila si de durata detalii

Protectie antigraffiti indelungata

Placile de fatada Tonality, Pictura und Natura Pro

Die graffitisicheren Faserzementtafeln von Eternit eigenen sich besonders für die Verkleidung von Schulen oder anderen öffentlichen Gebäuden.
Placi de fatada din fibrociment antigraffiti EQUITONE Natura

Pentru fatade ventilate sustenabile, Eternit ofera placi de fibrociment in format mare si tigle de fatada cu rezistenta la zgarieturi si protectie permanenta antigraffiti. Tratamentul special al suprafetelor produselor Eternit ofera protectie impotriva vopselurilor obisnuite si a sprayurilor colorate si se caracterizeaza printr-o rezistenta rificata la abraziune.

Cu Tonality, Pictura si Natura Pro Eternit ofera produse care respecta cele mai inalte cerinte ale materialelor de placare pentru exterior. Tiglele Tonality si placile de fibrociment cu format mare Pictura si Natura se caracterizeaza printr-o suprafata extrem de durabila.

Tigla pentru fatada Eternit Tonality Classic cu suprafata rafinata ofera cea mai buna calitate: cu dimensiuni pana la 400 x 1600 mm, produse cu tehnologia Keralis la peste 1200 ° C, aceasta este rezistenta la inghet si potrivita pentru fatade ventilate sustenabile. In 17 culori diferite si cu trei tipuri de finisaje disponibile, ea ofera o protectie de lunga durata antigraffiti si este rezistenta la murdarie. Tratamentul de suprafata aplicat din fabrica protejeaza fatada din prima zi, asadar inca din faza de constructie. Dupa eventuala indepartare a unui graffiti nu este necesara o reinnoire a stratului protector ca in sistemele conventionale.

Acelasi lucru este valabil si pentru panourile de fibrociment rezistente la graffiti. Aspectul Pro Natura subliniaza caracterul independent al materialului: structura caracteristica a fibrocimentului confera tuturor celor 13 variante de produs o adancime optica distinctiva. Panoul de fibrociment Pictura impresioneaza cu suprafata mata, opaca si colorata. Paleta standard se compune din 15 nuante. In plus, exista culori speciale care ofera o gama aproape nelimitata de culori. Placile Eternit cu format mare Equitone Natura Pro si Pictura sunt protejate de un tratament special anti UV aplicat pe o suprafata de acrilat pur, permanent protejat de graffiti. Toate placile de fibrociment indeplinesc cele mai ridicate standarde pentru sisteme antigraffiti conform ciclului de tesare 2 al asociatiei Gütegemeinschaft Anti-Graffiti e.V. Acestea au fost adaptate una la cealalta si se pot combina in toate modurile posibile. Sunt disponibile in grosimi de 8 si 12 mm si la dimensiuni de maxim 3100 x 1250 mm. Panourile de fibrociment pot fi utilizate pentru orice tip de cladire, pentru pereti interiori si pentru fabricarea mobilei.